Eerlijk loon, goede arbeidsomstandigheden en werkgarantie

Greenpower: vind dé groene baan in Nederland die bij jou past

 • Wil je graag tegen een goed loon komen werken in Nederland?
 • Zoek je voor een korte of lange periode werk in de agrarische sector?
 • Wil je er zeker van zijn dat de huisvesting en het vervoer goed geregeld zijn?
 • Wil je de garantie hebben op goede werkomstandigheden?
 • En dat op een fijne werkplek waar Pools de moedertaal is?

Meld je dan aan bij Greenpower: hét uitzendbureau voor de agrarische sector dat bemiddelt tussen arbeiders uit Polen en Nederlandse bedrijven.

Wij helpen jou aan een leuke baan in de glas- en tuinbouw in Nederland. Tegen een goed loon, eerlijke arbeidsomstandigheden én met de garantie op werk. En het vervoer en de huisvesting? Ook dat regelen wij voor je.

Een fijne werkomgeving met Pools als voertaal

Wij kennen Polen en de Poolse taal en cultuur. Tegelijkertijd zijn we goed bekend met de agrarische sector waarin je gaat werken. Daardoor kunnen we een passende werkplek voor jou vinden, waarin jij je kwaliteiten kunt gebruiken en het naar je zin hebt. We vinden het belangrijk dat je werk doet dat je goed ligt. Daarom gaan we op basis van jouw wensen altijd op zoek naar werk dat bij je past. Inclusief huisvesting waar jij je prettig bij voelt.

Je komt te werken bij een klein of groot bedrijf in Nederland in midden-Nederland (tussen Amsterdam, Rotterdam en Arnhem). Daar ga je bijvoorbeeld werken met potplanten, in de groenteteelt, met snijbloemen of in de teelt van vaste planten of bomen. De voertaal is altijd Pools, waardoor je in jouw moedertaal kunt communiceren op de werkvloer en daarbuiten.

De voordelen van werken voor Greenpower

 • Je verdient een goed en eerlijk loon.
 • Je weet precies wat je gaat verdienen per week.
 • Er wordt niets extra’s ingehouden van je loon.
 • Je hebt gegarandeerd een minimaal aantal uur werk.
 • Er is goede en veilige huisvesting voor jou.
 • Het vervoer van en naar werk is voor je geregeld.
 • Je werkt langere tijd op dezelfde plek.

Garantie op werk

Jij komt naar Nederland omdat je graag wilt werken. Daarom vinden we het belangrijk dat er ook echt werk voor je is als je hiernaartoe komt. We garanderen je dan ook een minimaal aantal uur werk per week. Bovendien bieden we je vastigheid. Je werkt langere tijd op dezelfde plek, zodat je de mensen daar goed leert kennen en niet steeds ergens anders ingewerkt hoeft te worden.

Juist door onze goede arbeidsvoorwaarden hebben we veel terugkerende arbeiders met wie we vaker samenwerken. Ze zijn tevreden over hun werk en huisvesting. Daar zijn we trots op en daar blijven we ons ook voor inzetten.

Vervoer en huisvesting voor je geregeld

Ook over je woonplek en het vervoer van en naar het werk hoef je je geen zorgen te maken. Wij bemiddelen in het vervoer van Nederland naar Polen en terug. Ook verzorgen we de huisvesting voor jou. Daarbij houden we ons aan de normen die daarvoor gesteld zijn vanuit de Stichting Normering Flexwonen. Daarom ben je ook zeker van een veilige woonsituatie die ook voldoet aan de normen voor brandveiligheid. Je krijgt je eigen wooncoördinator die dag en nacht bereikbaar is. Ook als je plotseling ziek bent of naar de dokter moet, is er iemand die je hier acuut bij helpt.

Onze garanties

Kom je via Greenpower werken in Nederland? Dan profiteer je van vijf garanties:

 1. Je werkt altijd tegen een eerlijk loon en onder eerlijke omstandigheden.
 2. Er is altijd een minimaal aantal uur werk voor je.
 3. Er is goede en veilige huisvesting voor je geregeld.
 4. Op de werkvloer is Pools de moedertaal.
 5. Het vervoer wordt voor je geregeld.

Meld je aan

Ben je benieuwd of er op dit moment werk is waar we jou voor zoeken? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Meld je aan via ons inschrijfformulier. Zodra er werk voor je is, ontvang je bericht van ons.

Ook kun je ons contacten voor vragen. Die zullen we zo snel mogelijk voor je beantwoorden.

Griffioen Plants | Hoofdweg 42 | 1433 JW Kudelstaart