Het uitzendbureau waar werkgever én werknemer beter van worden

Greenpower: hét uitzendbureau voor Poolse werknemers

Wij zijn het uitzendbureau voor Poolse werknemers waar zowel uw agrarische bedrijf als de Poolse uitzendkracht beter van wordt. Waar eerlijkheid, open communicatie en transparantie vooropstaan. En waar we u als werkgever volledig ontzorgen in alles wat bij het uitzendwerk komt kijken. Hét bureau waar de arbeidskracht zeker is van een uitdagende baan en een eerlijk salaris, en waar u zeker bent van een goede en betrouwbare werknemer. Dát is Greenpower.

Bemiddeling voor Poolse arbeidsmigranten

Als uitzendbureau voor Poolse werknemers bemiddelen wij tussen Nederlandse bedrijven in de agrarische sector en Poolse arbeidsmigranten. We zijn goed thuis in de Poolse cultuur, spreken de taal en kennen de mensen die voor ons werken. Daarnaast kennen we de agrarische branche als geen ander. We hebben zelf tussen de bollen gestaan en groenten en planten gekweekt en gestekt. Zo hebben we van beide kanten alles in huis om voor uw opdracht de juiste uitzendkracht te selecteren.

Dat doen we onder meer voor de glastuinbouw en de boomkwekerij. Voor bedrijven in midden-Nederland (tussen Amsterdam, Arnhem en Rotterdam). Voor grote en kleine bedrijven. Of u nu één enkele of een groot aantal werknemers zoekt.

Waar eerlijk loon en goede omstandigheden centraal staan

Wij geloven dat werkgever én werknemer ervan profiteren als elke werknemer het naar zijn zin heeft op het werk. Daarom hechten wij veel waarde aan goede omstandigheden voor elke werknemerop het werk en daarbuiten. Van gecertificeerde en veilige huisvesting tot contactpersonen die, net als zij, de Poolse taal spreken.

We garanderen onze werknemers daarom een vaste werkplek en een vaste verblijfplaats. En een baan die aansluit op hun talenten en die hen een eerlijk salaris oplevert. Dat waarderen ze. En dat merkt u ook op de werkvloer. Want werknemers voor wie goed gezorgd wordt, presteren beter, werken harder en zullen langer naar tevredenheid blijven.

Kas met tomaten

De geschiedenis van ons uitzendbureau voor Poolse werknemers

Greenpower werd opgericht in 2005. Oprichter Henny Griffioen runt al jarenlang het familiebedrijf Griffioen Plants en wierf daarvoor zijn eigen uitzendkrachten in Polen. In die tijd merkte hij dat niet alle uitzendbureaus even eerlijk te werk gingen. Vaak werden Poolse werknemers illegaal naar Nederland gehaald, werden ze niet netjes uitbetaald en lieten de woonomstandigheden te wensen over. Wij besloten dat dit anders kon én moest.

Daarom begonnen we een uitzendbureau in Poolse werknemers dat transparantie en eerlijkheid juist als belangrijkste pijlers heeft. Want we geloven dat een tevreden werknemer beter werk levert en dat een goede selectie en verwachtingsmanagement teleurstellingen voorkomt en de kans op succes vergroot. Zowel voor de werkgever als de werknemer. Nu, 16 jaar later, is dat nog steeds waar wij voor staan. Dat maakt ons hét uitzendbureau waar zowel werkgever als werknemer beter van wordt.

Hoog slagingspercentage

Elk type werk vraagt om andere kwaliteiten. Daarom doen we een uitgebreide selectie voordat we een kandidaat kiezen. Wat zoekt u in een werknemer? Welke wensen heeft u? Maar ook: welke wensen heeft de uitzendkracht? Wat past bij hem of haar? Daardoor kunnen we nog beter garanderen dat er sprake is van een goede match.

Transparant en eerlijk

Elke uitzendkracht krijgt bij Greenpower waar hij of zij recht op heeft. Een eerlijk loon dus, zonder extra inhouding voor vervoer of torenhoge lasten voor huisvesting. Onze tarieven gaan nooit ten koste van de uitzendkracht en we houden buiten de loonstrook om geen geld in, in tegenstelling tot 70% van de uitzendbureaus.

Open communicatie

We kennen Polen en de Poolse cultuur en we spreken de taal. Daardoor kunnen we goed met onze uitzendkrachten communiceren en kunnen we nog beter bepalen of een kandidaat past bij uw bedrijf en bij het type werk. En zo kunnen we verwachtingen goed managen. Dat zorgt voor tevreden werkgevers én uitzendkrachten.

Geen omkijken naar de loonadministratie

Bij ons heeft u weinig omkijken naar de administratie die bij de uitzendkrachten komt kijken. Dit pakken wij van A tot Z voor u op. We beschikken over een eigen loonadministratie. Onze medewerkers krijgen elke week uitbetaald. U registreert de uren, wij verzorgen de uitbetaling. Er gaat dan ook meteen een factuur naar uw bedrijf. Bovendien spreekt de loonadministratie ook Pools; daardoor kunnen medewerkers in hun landstaal bij ons terecht.

Kas met jong stek materiaal

Vervoer en huisvesting geregeld

U wilt zich niet druk hoeven maken over de huisvesting van uw arbeidskrachten. Dit moet gewoon goed geregeld zijn. Ze moeten een prettige plek hebben om na het werk thuis te komen. Daar dragen wij zorg voor. Wij zorgen voor gecertificeerde huisvesting voor uw arbeidskrachten. Daarbij houden we ons aan de normen van de Stichting Normering Flexwonen.

U kunt er dus op vertrouwen dat uw medewerkers op een veilige en fijne plek wonen die in alle levensbehoeften voorziet. Verder krijgt elke uitzendkracht een eigen wooncoördinator die dag en nacht bereikbaar is. Die kan zelfs ’s nachts acuut vervoer naar het ziekenhuis regelen. Verder bemiddelen we in het vervoer van en naar Polen. En het vervoer van en naar werk? Ook daar regelen we wat voor.

De voordelen van Greenpower

Kiest u voor Greenpower als uitzendbureau?

 • Hoog slagingspercentage door uitgebreide selectie, kennis, cultuur en mentaliteit;
 • Loonadministratie door ons verzorgd;
 • Nederlands en Pools sprekende begeleiding;
 • Uitsluitend gecertificeerde huisvesting;
 • Eerlijk loon en goede omstandigheden voor elke medewerker netto = netto;
 • Collectieve ziektekostenverzekering voor medewerkers;
 • Vervoer van en naar het werk geregeld.
Hand met stekmateriaal voor in de tuinbouw
Kas met jong stek materiaal

Certificeringen

Onze kwaliteit als uitzendbureau voor Poolse werknemers wordt gegarandeerd door onze behaalde certificaten.

 • Onze huisvesting voldoet aan de normen van de Stichting Normering Flexwonen, wat betekent dat onze woningen voor Poolse arbeidskrachten volledig veilig en ruim genoeg zijn en dat ze een goede woonplek bieden voor de arbeidskrachten.
 • Daarnaast zijn we als uitzendbureau voor Poolse werknemers NEN 4400-1 gecertificeerd. Daarmee voldoen we aan de eisen die gelden voor Nederlandse uitzendbureaus. Dit laat bijvoorbeeld zien dat wij loonheffingen en omzetbelasting afdragen en aangeven, en dat we werknemersdossiers en identiteitsdocumenten administreren volgens de geldende normen.
 • Daarnaast volgen we de CAO voor uitzendkrachten (ABU).

Onze garanties voor arbeidskrachten

Tevreden werknemers staan bij ons centraal. Daarom maken we ons er hard voor om medewerkers op alle manieren een fijne werkplek en goede omstandigheden te bieden. Juist dat maakt dat Poolse werknemers regelmatig bij ons terugkeren. We bieden onze werknemers de volgende garanties:

 1. Ze werken tegen een eerlijk loon en onder eerlijke omstandigheden.
 2. Ze krijgen bij ons een urengarantie (ze zijn dus verzekerd van werk en daarmee inkomen).
 3. Goede en veilige huisvesting is voor hen geregeld.
 4. Bij Greenpower is Pools de voertaal.
 5. Het vervoer wordt voor hen geregeld.

Meld je aan

Ben je benieuwd of er op dit moment werk is waar we jou voor zoeken? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Meld je aan via ons inschrijfformulier. Zodra er werk voor je is, ontvang je bericht van ons.

Ook kun je ons contacten voor vragen. Die zullen we zo snel mogelijk voor je beantwoorden.

Griffioen Plants | Hoofdweg 42 | 1433 JW Kudelstaart