Vind binnen één week de juiste uitzendkrachten voor uw werk

Poolse werknemers gezocht? Wij helpen u graag!

Zoekt u voor uw bedrijf in de agrarische sector passende Poolse werknemers? Mensen die met plezier en met de juiste kennis en kunde voor u werken? En die daarnaast zeker zijn van goede woonomstandigheden, passend vervoer en een eerlijke betaling? Dan zijn wij graag het uitzendbureau voor Poolse werknemers dat u verder helpt. Altijd met een passende werknemer voor uw vraag én met de juiste arbeidsomstandigheden voor elke werknemer.

Wilt u…

 • …Voor uw agrarische bedrijf Poolse werknemers inlenen?
 • …geschikte seizoenswerkers werven om de piekperiodes op te vangen?
 • …Poolse werknemers vinden die specifiek voor uw werk geschikt zijn?
 • …er zeker van zijn dat zij onder goede omstandigheden hier wonen en werken?
 • …en dat ze een eerlijk loon betaald krijgen?
 • …geen omkijken hebben naar de loonadministratie?
 • …de garantie hebben dat de huisvesting en het vervoer goed geregeld zijn?

Dan is Greenpower hét bemiddelingsbureau dat de juiste Poolse arbeidskrachten voor u kan selecteren. Een passende medewerker voor uw werkzaamheden, en dat tegen een eerlijk loon en goede omstandigheden.

Vind binnen één week de passende Poolse arbeidskrachten voor uw opdracht.

Onze garantie: de juiste Poolse werknemers selecteren voor u

Veel agrarische bedrijven – van glastuinbouw tot boomkwekerijen – schakelen Poolse werknemers in voor hun bedrijf. Voor vast of om piekperiodes op te vangen. Maar hoe weet u zeker dat de werknemers betrouwbaar zijn? Dat ze geschikt zijn voor het werk? En dat ze inderdaad bereid zijn om naar Nederland te komen? En hoe kunt u hen werven vanuit Nederland zonder kennis van de Poolse taal en cultuur?

Daarom is Greenpower er om voor uw bedrijf passende en betrouwbare Poolse werknemers te werven. U geeft aan waar u naar op zoek bent. Wij verzorgen vervolgens de uitgebreide selectie voor u en vinden zo een passende kandidaat voor uw vraag. Altijd met oog voor diens ervaring, kennis en kunde. En met oog voor uw wensen.

Hoog slagingspercentage

Kenmerkend voor Greenpower als uitzendbureau voor Poolse werknemers zijn ons hoge slagingspercentages. Juist doordat we de Poolse taal en cultuur kennen, kunnen we een betere aansluiting vinden en een goede selectie doen. Doordat we daarnaast zelf een kwekersachtergrond hebben, weten we ook hoe de sector is en kennen we het werk. Daardoor kunnen we nog beter de passende kandidaat vinden voor uw werk. En andersom een passende functie vinden voor elke kandidaat. Dat maakt dat zowel bedrijven als Poolse werknemers graag bij ons terugkomen.

Kennismaking

In een eerste kennismaking bepalen we samen met u waar u naar op zoek bent. Om welk type werk gaat het? Wanneer heeft u arbeidskrachten nodig? Hoeveel werk is er? En over welke kwaliteiten moeten de kandidaten beschikken? Op basis daarvan stellen we een offerte op maat voor u op.

Werving en selectie

Na uw akkoord gaan onze recruiters in Polen op zoek naar passende kandidaten voor uw opdracht. Hiervoor gaan we uitgebreid met mogelijke Poolse werknemers in gesprek. Waar is iemand goed in? Wat vindt diegene belangrijk qua huisvesting, reisafstand en omstandigheden? Wat vindt hij of zij leuk? Wil hij of zij buiten of juist liever binnen werken? Zo kunnen we passende kandidaten selecteren voor uw klus.

Arbeidsovereenkomst

Wij stellen de arbeidsovereenkomst op tussen uw bedrijf en de werknemer. Ook maken we samen met de kandidaat alle papierwerk in orde. Bijvoorbeeld voor het vervoer naar Nederland en voor de huisvesting. We maken duidelijke afspraken en delen alle nodige informatie met de werknemer. Hier heeft u dus zelf geen omkijken naar.

Begeleiding tijdens werk

Begeleiding tijdens het werk. Ons werk stopt niet zodra uw werknemer aan het werk is. Elke werknemer krijgt een eigen coördinator voor de huisvesting die bijvoorbeeld kan begeleiden bij doktersbezoekjes of als er iets kapot gaat in huis. Ook verzorgen we de betaling van het loon en houden we natuurlijk vinger aan de pols bij u. Hoe verloopt de samenwerking? Wat kunnen we voor u betekenen?

Ook volledig ontzorgd in de loonadministratie en huisvesting

Bij het aannemen van Poolse werknemers komt meer kijken dan alleen de juiste kandidaat vinden. Als iemand eenmaal aan het werk is, moet diegene ook uitbetaald worden. Om u hierin te ontlasten, gebeurt de volledige verloning bij ons op kantoor. Het enige wat u hoeft te doen, is de gewerkte uren doorgeven. Wij sturen dan de loonstrook naar de arbeidskracht en betalen die wekelijks uit. Daarna ontvangt u per e-mail automatisch de factuur.

Bovendien moet er goede huisvesting zijn voor uw Poolse medewerkers. Veilig ook en groot genoeg voor de medewerker om met plezier te wonen. Ook daar ontzorgen wij u volledig in. We selecteren voor uw arbeidskrachten passende en gecertificeerde huisvesting. Ook krijgt elke werknemer een eigen wooncoördinator toegewezen die 24/7 bereikbaar is. Zo zorgen we voor optimaal wooncomfort.

De voordelen van Greenpower

Kiest u voor Greenpower als uitzendbureau?

 • Hoog slagingspercentage door uitgebreide selectie, kennis, cultuur en mentaliteit;
 • Loonadministratie door ons verzorgd;
 • Nederlands en Pools sprekende begeleiding;
 • Uitsluitend gecertificeerde huisvesting;
 • Eerlijk loon en goede omstandigheden voor elke medewerker netto = netto;
 • Collectieve ziektekostenverzekering voor medewerkers;
 • Vervoer van en naar het werk geregeld.

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar Poolse werknemers voor uw bedrijf? Wilt u weten wat Greenpower daarin kan betekenen? Wij helpen u graag om de juiste werknemer(s) te vinden. Al binnen één week.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een offerte op maat te ontvangen.

Griffioen Plants | Hoofdweg 42 | 1433 JW Kudelstaart