Onze opdrachtgevers

Poolse uitzendkrachten werven en selecteren doen wij met veel plezier voor diverse opdrachtgevers in de agrarische sector. Van kleine bedrijven met twee man in dienst tot grote kwekerijen. Van glastuinbouw tot boomkwekerijen. Onze opdrachtgevers zijn zowel groenten- als bloemen-, bomen- en plantenkwekers. Onze bedrijven zijn verspreid over het land, maar de meeste klanten bevinden zich in Noord- en Zuid-Holland.

Heel diverse bedrijven zijn onze opdrachtgevers ook. Klein en groot. Maar ze hebben één ding gemeen: ze zijn ambitieus en gedreven  en willen aan de vraag kunnen blijven voldoen, ook tijdens piekperiodes. Daarom zijn ze op zoek naar extra mankracht. Voor tijdelijk of voor vast. Harde werkers met ervaring in de sector, met kennis van zaken en met frisse zin en enthousiasme om voor hen te komen werken.

Ze zijn op zoek naar Poolse arbeidskrachten die dit werk oppakken, maar vragen zich tegelijkertijd af waar te beginnen. Want wat is de juiste aanpak als u de Poolse taal niet spreekt en de cultuur niet kent? Hoe zit het met het vervoer van en naar Nederland en de huisvesting? En wat moet u allemaal geregeld hebben om zo’n samenwerking in goede banen te leiden? Allemaal redenen om Greenpower in te schakelen.

 

Meer weten?

Bent u benieuwd of we ook voor uw bedrijf passende Poolse kandidaten kunnen werven? Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Griffioen Plants | Hoofdweg 42 | 1433 JW Kudelstaart